10-01-05

Waarom, waarom, waarom... daarom! Daarom!

Verschillende waaroms en maar twee daaroms. Laat ons beginnen met de waaroms zonder daaroms:
 
- Waarom stinkt de C&A in de Brusselse Nieuwstraat van boven tot onder naar kots?
- Waarom vind ik in geen enkele C&A mijn weg tussen de rekken?
- Waarom zien de kleren in de C&A er onmenselijk ouderwets uit en kosten sommige stukken gezien het eerste deel van deze zin (en gezien het feit dat ze naar kots stinken) nog relatief immens veel geld?
- Waarom is er in die drie of vier H&M's in de Nieuwstraat nog steeds geen enkel lid van het verkoopspersoneel dat Nederlands kan (of zelfs maar begrijpt)? Ik prijs mezelf nog steeds gelukkig dat ik na één zin in het Nederlands (ik blijf het proberen) kan overschakelen op het Frans omdat ik ooit vier jaar van mijn leven gedeeld heb met een Franstalige jongen.
- Waarom ben ik van het vrouwelijk geslacht en heb ik tegelijk een hartsgrondige hekel aan shoppen en winkels(traten)? (Volgens sommige vooroordelen bestaat deze combinatie niet hè.)
 
Twee waaroms mét daaroms:
 
- Waarom vond ik het leuk op aanvraag een foto te maken van Spaans-gezin-op-bezoek-in-onze-hoofdstad-poserend-voor-sint-michiels-en-sint-goedele-kathedraal? Omdat die mensen duidelijk apprecieerden dat er iemand een foto van hen wilde maken. Daarom! Ik word dus blijkbaar blij van andere mensen blij te maken.
- Waarom oh waarom kijkt iedereen - jong oud groot klein dik dun autochtoon allochtoon man vrouw - naar mijn benen als ik voor het eerst in mijn leven (onwennig gevoel incluis) in een minirok over de Nieuwstraat wandel? Was mijn rok in mijn panty blijven steken bij het verlaten van het toilet? *check - nee - dubbelcheck - nee - paranoïa blijft* Had ik een megaladder in mijn kous? (neen) Is er iets speciaals te zien aan mijn benen of rok? Neen, ik dacht het niet.  Het antwoord kreeg ik van een jongeman van Maghrebijnse afkomst (de absolute complimentjeskampioenen) die de Springfield-winkel verliet: "Très belle!" (Daarom dus!) Deze uitspraak ging gepaard met een niet mis te verstane wijsvinger richting benen. Had ik nooit verwacht eerlijk gezegd. Ik heb wel niet zo'n dunne benen als op de foto, maar misschien moet ik wat vaker minirokjes dragen...
 
:-) 

14:58 Gepost door Liza | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

:) Onlangs ook een truitje gekocht in C & A, er hing een 'ambetant'
geurtje aan dus den dienen da proberen wassen, het was handwas
maar met handwas ging die ambetante geur er niet uit, dan maar
in wasmachine, natuurlijk temperatuur vergeten op 0°c zetten
met als gevolg dat pulletje drie keer kleiner was geworden. :(

Gepost door: Snoezepoes | 10-01-05

Daarom... zat ik zo te grijnzen vanmorgen in de auto natuurlijk...

Gepost door: cisse | 10-01-05

Leuke reactie Blijkbaar moet je dat dus meer doen, in een minirok over de Nieuwstraat flanneren... ;-)

Gepost door: Pinnie | 10-01-05

Lap se dan heb ik congé, dan loopt madam met een minirokske rond. Het leven is niet eerlijk ;-)

Gepost door: Péke | 10-01-05

damn peke ik sluit me bij je aan! gaan we klacht indienen?
cms

Gepost door: cms | 10-01-05

Allez 't is goe 'k Zal morgen weer ne minirok aandoen. Maar CMS: dan moette wel ofwel es naar 't derde afzakken ofwel 's middags in de cafetaria komen eten hè!!

Gepost door: liza | 11-01-05

minirok ik ken dat gevoel. Draag meestal een lange broek, maar als je een dagje een kort rokje aan hebt, dan staart iedereen naar je

Gepost door: Leen | 11-01-05

tepels in brand van C&A ... een paar weken geleden kocht ik een stevige shirt raar maar waar, als ik deze aandoe dan krijg ik na een uurtje een zeer onprettige branderige gevoel in m'n tepels! Je kn er msschn wel mee lachen maar lang hou je zoiets niet uit. Gisteren weer gedragen (na een eerste kook wasbeurt) en vergeten m'n tepels te bedekken met pleisters! gevolg? De hele dag brandde het als een hel, zelfs vandaag voel ik het nog!
Wat zou er in die trui kunnen zitten die dit veroorzaakt? Msschn de verfstoffen?
Het kan ook de ingenaaide txt zijn a d binnenzijde, de randjes en de harde draadjes die schuren tegen m'n tepels.
Komt onding uit de C&A (Angelo Litricio)!
Iig zonder pleisters doe ik deze nooit meer aan. Ben 45 jaar en nog nooit in m'n hele leven heb ik een allergische reaktie gehad, of wat dan ook. Er wordt massaal met allerlei ongecontroleerde chemische materialen gewerkt zodoende meer winsten te krijgen...
Doei!

Gepost door: zosten | 29-09-08

OVER EEN NIEUW STINKEND T-SHIRT van C&A

Heb van de week een t-shirt van 100% katoen (staat er teminste in) bij C&A in Arnhem Presikhaaf gekocht voor tien euro. Potcast staat er oa op.

Dat ding bleek te stinken maar waar naar? Wel es eerder geroken bij textiel bij een iemand die een bankstel in de gang had gezet en bij een gedeelte van mijn tas die ik had gekocht. Het is een soort zoete geur maar je wordt er wel gek van.

Heb het gewassen maar toen ik het de volgende dag in de warmte weer aan had weer stank in mijn neus.

Nu opnieuw met de hand gewassen met Soda en flink heet. Helpt niks.
Misschien veel en lang in de hete zon laten hangen, die heeft ozon, maar voorlopig regent het hier NL.

Omruilen, had helaas meteen het label er uitgeknipt en al in het winkelcentrum aangetrokken.

Gepost door: Dennis | 15-08-10

De commentaren zijn gesloten.