25-02-05

Liza zkt snowboard (mag al ne keer gebezigd zijn)

Ja menskes, ik leef nog. Gisteren goed thuis geraakt met de Porsche (zie postje hieronder).
 
Ik heb dus besloten een tweedehands snowboard aan te kopen, omdat dat maar net iets meer kost dan huren. De boots ga ik waarschijnlijk wel nieuw kopen, maar hopelijk wel aan een prijsje wegens solden in die winkel waar we vorige week geweest waren (zie een paar postjes naar beneden.)
 
Hoe langer ik zoek op het net naar een snowboard, hoe meer ik lijk te vinden dat gepast lijkt (logisch toch?), maar vaak nogal ver (richt oost- en west-vlaanderen...). Beste deal tot nu toe is burton board met bindingen van een jaar of drie, vier oud, 154 cm, was van een meisje dat dezelfde schoenmaat als ik heeft (37/38), aan 199 euro, af te halen in Genk. Heb in Dendermonde ook een set gezien van board met bindingen voor 100 euro, maar dan rij ik al 100 euro op aan brandstof heen en terug. In Brussel ook een board met bindingen voor 125 euro gezien dat zou kunnen passen... Ik word er zo ongeveer gek van!! Weet niet wat te kiezen en wil ook niet overal heen rijden om te gaan bekijken. Straks rijd ik nog es naar die winkel in Mol, en als de bindingen en de boots daar aan halve prijs zijn, dan koop ik die nieuw en laat ik die aan dat tweedehands board aanpassen dat er nog stond voor 100 euro. Hopelijk lukt dat, dan kan ik het eindelijk uit mijn kop zetten.
 
Mensen uit provincies Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant die snowboard van 148 tot 154 cm met small of medium bindingen te koop hebben staan voor minder dan 200 euro: zet maar een reactie en misschien kom ik het wel halen!!

15:03 Gepost door Liza | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

winkelen Lisa ik denk dat je beter een nieuw snowboard koopt! In de decathtlon of misschien zelfs in de AS adventure voor 200€ denk ik dat je toch al wel een kunt kopen hoor...

Gepost door: Elle | 25-02-05

Snowboard Hey Liza

Heel toevallig op je website geraakt (via Google op zoek naar "snowboard" en "onderhoud") en wou vlug reageren: je kunt heel goeie en goedkope snowboards vinden bij www.yetiboards.tk (klein winkeltje in Peer met een echte boarder als verkoper). Geen grote merken maar wel heel goed materiaal. Vermeld even m'n naam als je hem gaat opzoeken.

Grtz
Stijn

Gepost door: Stijn | 02-11-05

snowboard hi liza,
inderdaad ik zou ook naar yetiboards gaan als ik jouw was, hier krijg je beter materiaal en advies voor dezelfde prijs als groothandelaars als decathlon of aS adventure;geloof me vrij...ik ben één van de vele tevreden klanten van de enige echte snowboardshop in België die niet op pure geldgewin uit is...veel succes

Gepost door: wendy | 16-12-05

De commentaren zijn gesloten.