29-01-06

Hollywood

Ik ben weer veel aan het eten de laatste tijd. En heb al een week niet gejogd door verkoudheid. Net twee spiegeleieren gegeten met zes sneden brood. Eén ei met drie sneetjes brood was meer dan genoeg geweest. Vrijdag friet gegeten, zaterdag mosselen met friet, zaterdag na de mosselen met friet nog van Vriend's kebab gebeten (meer dan 1 hap...).

 

En nu zeggen ze op Vitaya in een programma over Hollywood beauty-geheimen dat je bent wat je eet. Ahum... Ziet er niet goed uit voor mij.

 

Wat doen en eten en smeren sterren om er zo goed uit te zien?

 

Groene thee drinken. Yes, heb gisteren een hele pot gedronken, en vandaag ook al. (Anti-oxidanten en stuff, en zou kanker voorkomen enzo...)

 

Een speciaal water drinken dat 14% meer hydraterend werkt. (Uh? Is het ene merk van water meer hydraterend dan het andere...? )

 

Crème met vet uit koeienhersenen op hun gezicht smeren. En crème van La Prairie op basis van kaviaar natuurlijk. Aan 500 euro voor het kleinste potje.

 

Gezichtsmaskers met zilverdeeltjes (say what?).

 

Sardientjes op je ogen leggen (echt?).

 

Mayonaise als haarconditioner.

 

Koffiedik op de dijen tegen cellulitis. Makes sense. Maar lijkt me toch eerder een gewone-mensen-middeltje. Hebben ze daar in Hollywood geen dure producten voor? Dezelfde bedenking voor de filmster die haar gezicht scrubt met water en kattenbakvulling...

 

En nog een boel andere dingen die 'only in Hollywood' zijn. Allemaal mooi verteld door een Amerikaanse bij wie de nose job duidelijk mislukt is (soort varkensneus met één groot en één klein neusgat). En een Donatella Versace wannabe die een paar keer te veel onder de zonnebank gelegen heeft.

 

Ik ga nog wat verder kijken en dan nog maar eens gaan joggen. En het houden op proberen meer water en groene thee te drinken (ipv koffie), meer te bewegen, meer groenten en fruit. Leve het gezond verstand...

 

ps: Voor de liefhebbers: nieuwe foto's op de huisblog.

13:28 Gepost door Liza | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hahah! waar jij toch allemaal nar kijkt en op let zeg...'tene neusgat groter dan het andere lol
allez ik ga maar eens naar under uusje gaan zien zekers?

Gepost door: lord cms | 29-01-06

De commentaren zijn gesloten.