16-02-06

Valentijn

Op Valentijn kreeg ik een E-card. Twee cupidootjes, een mannelijk en een vrouwelijk, fladderden vrolijk door het zwerk. Er zat geen tekst bij de kaart. De naam van de afzender was 'rara', verzonden vanaf een mailadres dat begon met 'incognito'...

 

Het eerste waar ik aan dacht was dat mijn teerbeminnende teerbeminde hier achter zat. Dat bleek niet het geval te zijn. Een grapje van Péke kon het ook niet zijn, want op het moment dat de mail verstuurd werd zat hij bij mij op de trein. Collega's kunnen het ook niet zijn want die hebben mijn privé mailadres niet.

 

Dus blijven over: een stille aanbidder of een grappenmaker.

 

Ik gok op het laatste.

 

Ofwel heb ik mysterieuze bewonderaar van Kerygma overgenomen. Zij kreeg van 2002 tot 2005 elk jaar een E-card met Valentijn, ook van een onbekende. Dit jaar heeft ze niets ontvangen. Misschien is haar kaart per ongeluk bij mij terechtgekomen?

 

Als mijn stille bewonderaar hier komt lezen mag hij of zij altijd een tip in de reactiebox gooien. (Ok, ik weet het, nu lok ik de grapjes echt wel uit...)

11:07 Gepost door Liza | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

En toch vind ik het raar dat ik altijd een van de eerste verdachten ben. Al vind ik het spijtig dat ik er zelf niet opgekomen ben. Kwestie van uw nieuwsgierigheid een beke op de proef te stellen. Ge zijt precies Wiske gij ;-)

Gepost door: Péke | 16-02-06

tjha peke, dat zal aan uw look liggen zekers dat gij verdachte nummer 1 zijt

asl 'm niets meer laat weten dzal 'twel een misse geweest zijn denk ik...
spijtig, maar ik kreeg zo eens een raar bericht van een oost-europese trut op mijn voicemail...

Gepost door: lord cms | 16-02-06

De commentaren zijn gesloten.