27-02-06

Hm

Heb het vorige week en vanmorgen tot een uur of half tien redelijk druk gehad. Nu is de deadline weer verstreken en worden het lange periodes van wachten op een proef, dan dringend dringend dringend snel snel snel corrigeren en faxen en dan weer wachten op de volgende.

 

Vorige week tijdens de drukte wist ik ineens allerlei sites waar ik heen wilde surfen en waar ik dan heel lange teksten ging zitten lezen, of ik vond een goeie blog waar dagelijks gepost werd die al vier jaar bestond en waar dus ook wat heel wat leesvoer te vinden was. En nu ik bijna niets te doen heb, lijkt er op het net ook niets te beleven. Pfff.

 

Vorige week zat ik ook heel de tijd te denken: ik moet eens iets posten over de film die we maandag gezien hebben (Vers le sud in cinema Arenberg). En het restaurant waar we daarna zijn gaan eten (Rêves d'Asie aan de Beurs in Brussel). En nu ik tijd heb om er iets over te schrijven, lijkt alle inspiratie uit mijn vingers weggevloeid. Mensen die me anders met tientallen mailtjes met onderhoudende zever bestoken, mailtjes die ik in drukke tijden verfoei omdat ze me van mijn werk houden, houden nu precies radiostilte.

 

Ik overweeg zeer ernstig deze week naar de Neveneffecten te gaan. En binnen twee weken ga ik al zeker naar Donkisjot van Theater Stap (acteurs met een mentale handicap).

 

En vanavond begint Big Brother nog maar eens. Nog zoiets waar ik meestal een gefundeerde, genuanceerde mening over ontwikkel (een mening die afwijkt van wat de meeste mensen roepen, maak u maar niet ongerust). Maar de lust om ze hier neer te typen ontbreekt.

 

Wat scheelt er met mij zeg? Anders ben ik zo'n net- en blogfreak, en als ik de tijd ervoor heb, niks meer...

 

ps: En daarmee hebben we toch alweer een heel stuk gepost

pps: Tickets voor de Neveneffecten zijn besteld. Ik wist niet goed wie mee te vragen maar op vijf minuten waren we al met drie.

ppps: Nu overwegen we ook nog eens naar Bert Kruismans te gaan (zal/zou voor mij de tweede keer zijn). Theater Stap, Neveneffecten, Bert Kruismans... we gaan de cultuurcentrum-toer op...

14:30 Gepost door Liza | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Tijd over? Tijd over? Kom eens naar Gent, ik heb werk teveel. Moet allerlei rare formulieren invullen en zo...

Gepost door: Bart | 27-02-06

@Bart Lol!! Mja, dat krijg je als je expert bent in bepaalde dingen en werkt met mensen die dat niet zijn :-D

Gepost door: liza | 27-02-06

ge zult het u niet beklagen neveneffecten. Theater Stap, dat zegt mij iets.....

Gepost door: liese | 27-02-06

vers le sud zou ik graag zien. Is die goed? Neveneffecten zou ik ook al graag zien, lol.

Gepost door: Josie | 27-02-06

De commentaren zijn gesloten.