13-03-06

Korter

Aangezien niemand aan het eind van de vorige post lijkt te geraken om te kunnen reageren zet ik er maar een kortere post boven. Of tenminste, dat hoop ik toch. Je weet het natuurlijk maar nooit, zo aan het begin van een post.

 

Ongeveer een week geleden stond in de krant dat vrouwen gemiddeld hun eerste kind krijgen wanneer ze 27 jaar en 6 maanden zijn. Hm. Dan ben ik al een kleine drie maanden 'over tijd'. Gelukkig is het niet mijn ultieme streven gemiddeld te zijn. En al zeker niet op dit vlak. Vandaag staat in de krant dat je slimmer wordt van kinderen krijgen. Dat is dan toch één positieve bijwerking. Alhoewel. Die onderzoekers hebben nog nooit van zwangerschapsdementie gehoord zeker?

 

Vanmiddag even in het park gezeten/gewandeld. Toch leuk, zo'n werkplek op vijf minuten van een van de grootste winkelstraten van het land, en op een minuut of drie van een groot park. Veel joggers. Zelfs in korte broek. Het was dan ook zalig in de zon. Ik wilde ook meelopen. Maar dat zou er nogal onnozel uitzien in een floeren broek en een lederen bolletjesjas. Zal ik voor mezelf een herinnering in mijn gsm zetten? "Looptas klaarmaken", ofzoiets? En als die herinnering biept loopschoenen, -broek, -shirt, -trui en -jas in een zak steken? En als het morgen nog zo zonnig is, ga ik onder de middag een rondje meelopen met die kudde in het park.

 

:-S Wedden dat ik er morgen alweer te lui voor ben?  

14:35 Gepost door Liza | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:) dat kan natuurlijk goed zijn :) maar het was vandaag inderdaad zalig in het zonneke, laat die lente maar snel beginnen hoor...

Gepost door: sfie | 13-03-06

wel zonnig maar bedrieglijk koud gisteren. Ik had de neiging om in mijn t-shirt nr buiten te lopen, kwas rap terug binnen, van het sauna-effect gesproken...

Gepost door: liese | 14-03-06

De commentaren zijn gesloten.