07-06-06

...

'k Heb de laatste tijd niets anders te vertellen dan nietsigheidjes.

 

De finale van De Werf is net begonnen. Dat heb ik zo een beetje sporadisch gevolgd. Net gaven ze nog eens een volledige rondleiding door het huis. Zo iets heel modern zou'k zelf zo rap niet (laten) bouwen. Maar wel veel ruimte, veel licht, twee badkamers, groot bad, sauna, zonnebank, jacuzzi buiten, grote keuken, alles afgewerkt en bemeubeld (en de meubels vind ik nog best goed meevallen voor zo'n moderne stijl, nog redelijk wat hout)... Jaja, 'k zou toch niet nee zeggen mocht ik het winnen. Maar dan moet je eerst meedoen met zo'n spel, en dat zie ik toch niet zitten, zoveel weken met een camera op m'n smoel. En Vriend nog minder. :-D Gelukkig gun ik het huis aan elk van de twee koppels die nog overblijven. Maggy en Stef had ik het liever niet zien winnen en die zijn er bij de laatste stemming blijkbaar uitgevlogen.

 

Vandaag gelezen en geglimlacht: "Echtgenoten, de verleden tijd van echt genieten..." Nee, wij zijn niet getrouwd. :-)

 

Vandaag terrasje gaan doen met m'n frindinneke. Twee terrasjes zelfs. En gelukkig had zij daarna de moed me mee te sleuren naar de looppiste. Zij is degene met de meeste fysieke aanleg/talent voor sport van heel ons groepke. Ze is groot en sterk en echt voor sport gebouwd. Ik wist dat als ik met haar ging lopen ik langer en verder zou lopen dan wanneer ik alleen ging lopen (alweer meer dan twee weken geleden). Dus ik ging mee, die twee terraskes er aflopen.

 

:-)

 

Uiteindelijk heeft zij een dikke 6 km gelopen op 40 minuten, ik zo'n 5 km op 30 minuten met 5 minuten wandelen tussendoor. Da's dubbel zoveel als ik twee weken geleden liep, zo'n 2.5 km op een kwartiertje. En 't ging goed. Sporten is goed voor mij. 'k Zeg het hier nog eens tegen mezelf. Goed voor de fysiek, voor mijn metabolisme, voor de lijn, en voor het mentale aspect van de mens. Buiten zijn. Licht en lucht. Uw hart laten kloppen. Waarom lukt het niet dit vaker te doen? Luiheid... Enfin, wie zei er ook alweer dat je elke keer je stopt opnieuw moet beginnen? Sonja Kimpen? Allez vooruit, ze heeft eigenlijk gelijk hè. 'k Hou mijn fruit 's morgens en groenten 's middags nu toch al drie en halve week vol. Niet alle dagen, maar alle dagen bij elkaar gerekend eet ik toch veel meer fruit en groenten dan een maand geleden. We proberen nog wat verder te gaan op de ingeslagen weg, vooral proberen verder te sporten. Wat meer water drinken zou ook niet slecht zijn, maar dat komt ooit nog wel. :-)

21:56 Gepost door Liza | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) Goed zo! ... 5 km lopen in een half uurtje ... dat kan ik niet hoor ... het is mij al gelukt om 3,5 km op een half uurtje te lopen en ik ben nu aan het proberen om 4 km op een half uurtje te lopen :-) maar aan de 5 zit ik nog lang niet ...

Gepost door: iktedik | 08-06-06

De commentaren zijn gesloten.