04-09-06

BBQ in augustus

(Zeer korte inhoud van weekends 11-12 augustus en 26-27 augustus. Veel te laat, maar voor de vorm toch nog snel posten...)

 

De Antilliaanse Feesten (11-12 augustus) waren heel plezant. In tegenstelling tot quasi alle andere dagen van augustus tot nu toe, waren de weergoden ons dat weekend gunstig gezind. Warm was het niet, maar wel droog. Daar waren we al heel content mee. Vrijdag hebben we achtereenvolgens Aptijt, Triple Kay, Orishas en Magic System gezien. Enkel die laatsten vond ik iets minder. De drie eersten waren stuk voor stuk toppers. Van zaterdag onthou ik BMW, Magia Caribena, Krezi Mizik en Jerry Rivera, waarvan vooral BMW zal nablijven. De caipirinha’s waren nog steeds gemaakt volgens hetzelfde recept als altijd. Volgens mij het strafste recept van Vlaanderen, maar lekker, lekker!!De camping was weer zeer gezellig zoals elk jaar. En zoals elk jaar werden we door onze (dit keer Brusselse) buren uitgelachen met onze Aldi-pizza op de barbecue. En zoals elk jaar stoppen ze met lachen als ze mogen proeven. Dan willen ze ook een stuk! J (Proberen mensen, pizza op de barbecue…)

 

Het weekend van 26 augustus twee keer gebarbecued. Zaterdag op een housewarming op Linkeroever in Antwerpen (inclusief pingpongpartijtjes) en zondag in ons eigen hometown ten voordele van een of andere harmonie. Wederom hebben we het droog kunnen houden. Niet te geloven dat we in augustus vier keer gebarbecued hebben zonder nat worden. Wie doet ons dat na?

 

11:51 Gepost door Liza in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

steekt vinger in de lucht en antwoord: 'ikke niet'...
vloekt als een ketter...
ik had geen enkele bbq in augustus
zelfs geen in de regen
zelf organiseren, neen, dat zat er ook niet in
ik kocht er wel een
het eerste weekend van augustus...
wishfull thinking in dat nieuwe huis van me
een grote tuin en geen weer om bbq te doen
grumbel!
x
btw: dikke dankjewel (wat een adjectief - dikke!), voor je hemels mooi compliment... xxx

Gepost door: abnormalia | 04-09-06

Hm.. Liefje.. waarschijnlijk volg jij mjin dagboekje nog niet van 't begin..
Want toen ik drie jaar geleden van start ging.. toen werkte ik ook fulltime. Meer zelfs.. ik had een manager functie.. Ik had de leiding van het Belgische filiaal van een Nederlandse groothandel in roestbrijstaal.. Overwerken... avonden.. zelfs weekends..
Ondertussen deed ik ook nog vrijwilligers werk voor het rode kruis (preventieve diensten).. en was soms op een dag op die manier 20 uur in de weer...
Toen ging niemand thuis klagen als ik 's avonds nog het huishouden moest doen.... of tijdens het weekend..
NU denken ze.. ze is thuis en heeft overdag tijd genoeg om alles te doen.. Dus voel ik me ook verplicht om mijn huishouden in orde te hebben tussen kwart na negen en kwart voor vier...

:-)

Gepost door: viviane | 06-09-06

De commentaren zijn gesloten.